Интересни и любопитни статии !

Отвори ме

сряда, 9 март 2011 г.

0017: РЕЦЕПТА ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ НА РАКА

Билкова рецепта за ИЗЛЕКУВАНЕ НА РАКА
ОТ КНИГАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК „ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК


Тази рецепта е посвещавам на хората, които са в безизходица и са отчаяни. Това го преживяхме и ние. Не се доверявайте 100 % на лекарите.

Търсете консулт и с други лекари, за да се уверите, че се потвърждава диагнозата. Направих рецептата както е описана.

Нашето здравеопазване отказва да лекува хора с предположения за такова заболяване. За мен това е "геноцид" спрямо хората.

Продукти за билковата рецепта:
  1. орехова тинктура (поръчка по Интернет или аптеки)
  2. пелин на прах
  3. карамфил на прах
Приготвяне на билковата рецепта:

За да получим пелин на прах, трябва да прекараме първо през мелачка за кафе и след това да прекараме през ситно сито.

От праха се слага 1 ч. лъжичка в 250 г вода, заваряваме и оставяме да се запари около половин час.

Карамфилът също смиламе на прах и вземаме както е описано по-долу.

1 ден - сутрин преди ядене
  1. 1 капка от орех в ½ вода
  2. 1 щипка пелин с вода (или 1/5 ч.ч. запарка от пелин)
  3. 1/5 чаена лъжичка карамфил на прах (разтворен във вода) – 3 пъти на ден преди ядене
2 ден - сутрин преди ядене
  1. 2 капки от орех в ½ вода
  2. ¼ чаена лъжичка пелин с вода (или 1/4 ч.ч. запарка от пелин)
  3. 1/4 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене

3 ден - сутрин преди ядене
  1. 3 капки от орех в ½ вода
  2. 1/3 чаена лъжичка пелин с вода(или 1/3 ч.ч. запарка от пелин)
  3. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене

4 ден - сутрин преди ядене
  1. 4 капки от орех в ½ вода
  2. 1/2 чаена лъжичка пелин с вода (или 1/2 ч.ч. запарка от пелин)
  3. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене

5 ден - сутрин преди ядене
  1. 5 капки от орех в ½ вода
  2. 1/2 чаена лъжичка пелин с вода(или 1/2 ч.ч. запарка от пелин)
  3. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене

6 ден - сутрин преди ядене
  1. 2 чаени лъжички капки от орех в ½ вода- пият се бавно на глътки
  2. 1/2 чаена лъжичка пелин с вода(или 1/2 ч.ч. запарка от пелин)
  3. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене

7 ден - сутрин преди ядене
  1. 1 чаена лъжичка пелин с вода (1 ч.чашка запарка от пелин)
  2. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене
8 ден - сутрин преди ядене
  1. 1 чаена лъжичка пелин с вода(1 ч.чашка запарка от пелин)
  2. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене

9 ден - сутрин преди ядене
  1. 1 чаена лъжичка пелин с вода(1 ч.чашка запарка от пелин)
  2. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене

10 ден - сутрин преди ядене
  1. 1 чаена лъжичка пелин с вода(1 ч.чашка запарка от пелин)
  2. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене

11 ден - сутрин преди ядене
  1. 1 чаена лъжичка пелин с вода(1 ч.чашка запарка от пелин)
  2. 1/3 чаена лъжичка карамфил на прах– 3 пъти на ден преди ядене
ВАЖНО!


  1. 1 чаена лъжичка пелин с вода се взема до 14-я ден
  2. карамфил се взема по 1 чаена лъжичка само 1 път в седмицата след 10 –я ден (това продължава няколко седмици)
В случай на нужда цялото лечение се повтаря след 2 седмици.


Меню за (3-4 седмици) диета

По време на приемането на тези билки е необходимо хранителна диета. Ето някои разрешени храни, които може да консумирате:
  • зеленчукови супи
  • варени яйца
  • сирене
  • кашкавал
  • кисело мляко
  • ориз със зеленчуци
  • таратор с краставица обелена
  • домати белени
  • тиквички с ориз
  • картофена супа
  • супа от тиквички
  • варени картофи – пюре
  • лозови сърмички (постни)с кисело мляко
  • чушки –белени
------------------------------------------------
© 2010,Руминела - автор, All rights reserved!

2 коментара:

  1. nqkoi probval li e tazi recepta , neka da pishe i kakvi sa rezultatite ot neq

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте!
    Тази тинктура и лечението с карамфил и пелин го прилагахме за баща ми, но не можахме да го излекуваме. Сега, 12 години по-късно, разбирам защо:

    Първо, Хулда казва, че тинктурата се прави от Black Walnut (Juganis Nigra). На Juganis Nigra обвивката почернява, когато е узрял, ето така: http://calphotos.berkeley.edu/imgs/512x768/0000_0000/1109/2277.jpeg а на нашенските орехи остава зелена.

    Проблемът е, че в България расте обикновеният орех (Juglans regia) и тинктурата от него може да няма същите свойства - тази, която приготвих стана зелена с кошмарен вкус от който ми прилошаваше, макар да я направих точно по рецептата на Хулда, а тази, която се продава по западните сайтове е черна и от нея не ми прилошава.

    Също така, Хулда Кларк изрично казва, че подправката карамфил от магазина НЕ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА (Grocery store ground cloves do not work! They have lost their parasiticide power a long time ago.) - трябва да е прясно набрана. А откъде?

    ОтговорИзтриване